Τελετή απονομής διπλωμάτων βελονισμού

17 Μαΐου, 2019
Off

Τελετή απονομής διπλωμάτων βελονισμού.

Τελετή απονομής διπλωμάτων βελονισμού

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 27ος κύκλος σεμιναρίων ιατρικού βελονισμού (έτος 2017-2019). H τελετή απονομής των διπλωμάτων πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Piu Verde, όπου 30 ιατροί ,απόφοιτοι του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού AcuScience, παρέλαβαν τα διπλώματα τους.

Τελετή απονομής διπλωμάτων βελονισμού

Το AcuScience παρέχει διετή, πλήρη, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο βελονισμό. Στο πλαίσιο του προγράμματος, το εκπαιδευτικό κέντρο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης (Shanghai University of Traditional Chinese Medicine) και το αντίστοιχο Πανεπιστήμιο του Πεκίνου (Beijing University of TCM). Η πιστοποίηση που λαμβάνει ο εκπαιδευόμενος, μετά το πέρας της παρακολούθησης, είναι διεθνής. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κάτι που δίνει τη μοναδική δυνατότητα στους εκπαιδευμένους ιατρούς και οδοντιάτρους για επίσημη μοριοδότηση (20 ECVTS πιστωτικές μονάδες), ύστερα από αίτηση στο αντίστοιχο πανεπιστημιακό τμήμα.

Ο διευθυντής εκπαίδευσης Μιλτιάδης Καράβης, αφού ευχαρίστησε την πολυμελή εκπαιδευτική ομάδα ευχήθηκε σε όλους τους γιατρούς καλή σταδιοδρομία στο βελονισμό και υποσχέθηκε συνεχή μετεκπαίδευση και στήριξη μέσω της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού, στην οποία οι απόφοιτοι έγιναν ισότιμα μέλη.

About the Author