ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2019-21 (29ος Κύκλος)

21 Μαΐου, 2019
Off

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ
ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2019-21 (29ος Κύκλος)

Το AcuScience παρέχει διετή, πλήρη, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο βελονισμό. Στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαίδευσης στο βελονισμό, το εκπαιδευτικό κέντρο συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής της Σαγκάης (Shanghai University of Traditional Chinese Medicine) και το αντίστοιχο πανεπιστήμιο του Πεκίνου (Beijing University of TCM). Η πιστοποίηση που λαμβάνει ο εκπαιδευόμενος, μετά το πέρας της παρακολούθησης, είναι διεθνής και πιστοποιημένη. Το πρόγραμμα τελεί υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, κάτι που δίνει τη μοναδική δυνατότητα στους εκπαιδευμένους ιατρούς και οδοντιάτρους για επίσημη μοριοδότηση (20 ECVTS πιστωτικές μονάδες), ύστερα από αίτηση στο αντίστοιχο πανεπιστημιακό τμήμα.

Εφέτος το Κέντρο εορτάζει 30 χρόνια λειτουργίας (1989-2019) και αποφάσισε να προχωρήσει σε σημαντική έκπτωση διδάκτρων για τις εγγραφές έως την 01/07/2019.
Δείτε το ενημερωτικό έντυπο για το έτος 2019-2021 και το αναλυτικό πρόγραμμα με όλες τις πληροφορίες για τον καινούριο κύκλο σεμιναρίων, που πραγματοποιείται σε ειδική αίθουσα στο κέντρο της Αθήνας.

– Στο πρώτο έτος του προγράμματος αναλύονται οι Βασικές αρχές του Ιατρικού Βελονισμού, οι Βιολογικές θεωρίες και οι μηχανισμοί δράσης του, ταυτόχρονα με την Βασική θεωρία της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής.

– Το δεύτερο έτος είναι οργανωμένο σε Εννέα διδακτικές ενότητες. Αναπτύσσονται εξειδικευμένα ιατρικά θέματα ανά ειδικότητα και με ειδικούς εισηγητές. Η κάθε ενότητα αρχίζει με θεωρητική ανάλυση και καταλήγει σε πρακτική εξάσκηση στο βελονισμό, ηλεκτροβελονισμό και ωτοβελονισμό

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ.: 210 7220542 ή 210 7244680.

About the Author