7η ΜΟΝΟΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ – ΜΑΘΗΜΑ ONLINE

12 Μαρτίου, 2020
Off

ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΛΗΨΗ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επιδημία Covid – 19 και τις προσπάθειες περιορισμού της μετάδοσης του ιού (κυρίως μεταξύ ιατρών που σε περίπτωση καραντίνας θα στερούσε σημαντικούς ανθρώπινους πόρους από το σύστημα υγείας), μας υποχρεώνει όλους να αναθεωρήσουμε τις καθιερωμένες πρακτικές ετών και να προσαρμοστούμε γρήγορα και αποτελεσματικά στα νέα δεδομένα.

Οι συστάσεις του Υπουργείου Υγείας είναι “…να αναστέλλονται οι συναθροίσεις (άνω των 50 ατόμων) και οι μικρότερες συνεδριάσεις (π.χ. δημοτικά συμβούλια και μικρές τάξεις) να γίνονται με τηλεδιάσκεψη , εφόσον οι επόμενοι 2 μήνες αναμένεται να είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι…”

Κατά συνέπεια σε συμφωνία με τις προαναφερθείσες συστάσεις τουλάχιστον γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο (14 & 15 Μαρτίου 2020) και δοκιμαστικά η 7η θεματική ενότητα με τίτλο « ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΠΡΟΛΗΨΗ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ»
θα πραγματοποιηθεί μέσα από μία πλατφόρμα Ε-LEARNING.

Για το σκοπό αυτό εκπαιδευτήκαμε (ταχύτατα) από ειδικούς στον χειρισμό της πλατφόρμας και θα κάνουμε μία (ηρωική) προσπάθεια, το μάθημα να γίνει μέσω του laptop σας.

Το πρόγραμμα θα προσαρμοστεί και θα σταλεί στους συναδέλφους που ενδιαφέρονται, μαζί με τις λεπτομέρειες για την σύνδεσή τους στην πλατφόρμα (η διαδικασία θα είναι εύκολη).

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ανησυχία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλ. 210 7220542 και 210 7293345.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μ. Καράβης & όλη η εκπαιδευτική ομάδα

About the Author