ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2017-19 (27ος Κύκλος)

12 Ιουνίου, 2017
Off

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΥ 2017-19 (27ος Κύκλος)

Το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience συνεχίζει το έργο του με σκοπό την εκπαίδευση και μετεκπαίδευση των συναδέλφων (ιατρών και οδοντίατρους) στις βασικές διαγνωστικές και θεραπευτικές τεχνικές του Βελονισμού και των σχετικών με αυτόν τεχνικών.

Οι εγγραφές για τα σεμινάρια βελονισμού (27η χρονιά) συνεχίζονται.
Η καινοτομία του προγράμματος 2017-2019 είναι ο επανασχεδιασμός του 2ου έτους σπουδών: οργανώθηκαν εννιά μονοθεματικές ενότητες εξειδίκευσης, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο ενημερωτικό έντυπο. Οι σπουδαστές θα κληθούν να επιλέξουν επτά (ή το σύνολο) από τις εννέα διημερίδες.

Αυτά τα 27 χρόνια έχουν ολοκληρωθεί με συνέπεια 25 διετείς κύκλοι Σεμιναρίων Βελονισμού (σε 500 σαββατοκύριακα), συμπληρώνοντας 7800 ώρες εκπαίδευσης. Με την φετινή απονομή έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 860 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων και οδοντίατροι, με τους οποίους έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες επιστημονικά συνέδρια, ημερίδες, εκδόσεις, αλλά και πέντε μετεκπαιδευτικά ταξίδια στο Πεκίνο (Traditional Chinese Medicine, University of Beijing)

Την εκπαιδευτική μας εγκυρότητα επιβεβαιώνουν τα δεκάδες εξωτερικά ιατρεία Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας όπως η Αθήνα, η Πάτρα, το Ηράκλειο Κρήτης και η Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν στελεχωθεί από συναδέλφους που εκπαιδεύτηκαν στο Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience και εφαρμόζουν τεχνικές Ιατρικού Βελονισμού για ευρύ φάσμα παθήσεων, στα πλαίσια των βασικών ενδείξεων της μεθόδου και των ειδικοτήτων τους.

Η σημαντικότερη όμως προσφορά μας, είναι η καθιέρωση του Ιατρικού Βελονισμού στην Ελλάδα, με ταυτόχρονη επιβεβαίωση της αξιοπιστίας μας και στην υπόλοιπη Ευρώπη. Με εκατοντάδες ομιλίες σε ιατρικά συνέδρια της Ελλάδας, με συμμετοχή σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και με δεκάδες ομιλίες σε Διεθνή Συνέδρια Βελονισμού (Δανία, Κορέα, ΗΠΑ, Ουγγαρία, Αγγλία, Σκωτία, Κίνα, Ισπανία, Ελβετία, Σόφια και Αδριανούπολη ) υποστηρίξαμε τη συμπληρωματική εφαρμογή του βασισμένου σε Ενδείξεις Βελονισμού.

Μπορείτε να κάνετε την αίτηση εγγραφής online εδώ, και να δείτε τα κόστη και τις εκπτώσεις που δικαιούστε εδώ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε το ενημερωτικό έντυπο ή να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω e-mail ([email protected]), ή στα τηλέφωνα 210 7220542 – 210 7293345.

Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Μιλτιάδης Καράβης, Φυσίατρος
Διευθυντής AcuScience

About the Author